SYNÖVE ASPLUND

Personlig tränare

Jag har varit personlig tränare sedan 2017 och verksamhetsansvarig på Kampsportstadion, tävlar aktivt i thaiboxning/ K1 och bedriver en mängd olika projekt inom hälsa, idrott och friskvård.

Min motivation är att inspirera till fysisk aktivitet och hållbar hälsa med fokus på helhet, personlig utveckling, rörelseglädje och välmående.

Mina tjänster

Personlig träning icon
Personlig träning

Personlig träning med mål att motivera till fysisk aktivitet och rörelse.


Att stärka individen och möta personen just där den är för att maximera den personliga utvecklingen och jobba mot ett hållbart resultat och god hälsa.

Rehab/Prehab icon
Rehab/Prehab

Vill du bygga en stark och hållbar kropp samt förebygga skador?


I nära samarbete med leg.Naprapat på Proaktiv Idrottscenter så fokuserar vi på dina svaga punkter i rehab, prehab och i förebyggande syfte.

Gruppträning icon
Gruppträning

Variera och få ut mer av din träning genom att träna tillsammans med andra. Rolig, utmanande och tuff träning där vi kör igenom hela kroppen.


Vi kör tillsammans i en grupp för att maximera prestation och resultat samt pusha varandra.

FÖRETAGSTRÄNING

Friskvård och personalvård för ditt företag! Tillsammans skapar vi rörelsesglädje och skapar en bra rutin för dina anställda. Träningen lägger vi upp efter era önskemål och anpassas så att alla kan vara med oavsätt träningsbakgrund. Vi kan träna i stora och fräscha lokaler inne på Stockholm Stadion, utomhus eller på plats hos er beroende på vad ni önskar.

Recovery room sauna
Recovery Room

Hyr en stund för dig själv i vårat recovery room!


Rummet är utrustat med infraröd bastu, ljusterapi, massagepistol, compression boots, foamroller och fler redskap för att maximera din återhämtning och öka din prestation.


Infraröda bastun har en dokumenterad positiv effekt på värk och rörlighet i muskulatur och leder samt påskyndar återhämtning.


Den är också känd för att reducera stress, starka immunförsvar, förbättra sömn, ge ökad blodcirkulation som stimulerar kollageproduktionen, detoxa samt öka din förbränning.